ARENA ICE FEVER PULA MMXII

Kada mi se pružila prilika da odem u Pulu na jedan dan, objeručke sam prihvatila prijedlog, prije svega imajući na umu da će mi se pružiti prilika poslikati pulsku Arenu u kojoj će se ovaj vikend održati spektakl svjetskih razmjera – Arena Ice Fever!

Još nikada u svijetu jedna hokejaška utakmica nije održana na povijesnom mjestu kao što je amfiteatar. Zapravo, ovako briljantna ideja da je gladijatorski ring iskoristi za jednako atraktivne “borbe” na ledu zaslužuje svaku pohvalu i svaki dodatni redak u medijima koji su vijest o događaju u Puli prenijeli čitavim svijetom!

Ovaj vikend, 14.-16. rujna, u pulskoj Areni održat će se hokejaški turnir pod nazivom Arena Ice Fever Pula MMXII. Koliko je ovaj događaj značajan ne samo za ovaj sport u Hrvatskoj, već za Pulu i Hrvatsku općenito, govori nam činjenica da su strani mediji iznimno zainteresirani za ovaj događaj jer su najave prijenosa bile i na BBC-u i na CNN-u, a podijeljeno je i preko 500 novinarskih i 350 fotografskih akreditacija.

Dakle, Arena u Puli puni medijske stupce, a Hrvatska će možda zadovoljno trljati ruke i iduće godine jer zasigurno će ovakav sportski događaj mnogima otrkiti još jednu atraktivnu mediteransku destinaciju koju bi trebali posjetiti. Na nama je samo da budemo što bolji domaćini.

Jedno je sigurno, zagrebački Medvjedi imat će veliku publiku koja će ih bodriti tijekom svih utakmica.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s