Turističkoj zajednici grada Zagreba uručena dva prestižna priznanja

Na međunarodnom sajmu turističkog filma, koji se održavao u terminu 20.-23. lipnja u Lecce, Italija, Turističkoj zajednici grada Zagreba uručena su dva prestižna priznanja.

Prvo priznanje, Grand Prix nagrada dodijeljena je u sklopu kategorije kulturnog turizma za produkciju promotivnog filma pod nazivom „Vivacissimo in Zagreb“, u režiji Jakova Sedlara. Drugo priznanje osvojeno je u kategoriji turizma i ugostiteljstva za produkciju trominutnog turističkog promotivnog filma o Zagrebu pod nazivom „Zagreb – ritam grada“ u režiji Marka Vrdoljaka.

 Međunarodni sajam turističkog filma Lecce održava se tradicionalno jednom godišnje još od daleke 1962. i ove je godine obilježio svoju 50 obljetnicu pod pokroviteljstvom predsjednika Giorgia Napolitana, te uz sudjelovanje više od 60 svjetskih zemalja kroz selekciju više od 350 različitih turističkih filmova.

Turistička zajednica grada Zagreba iznimno je zadovoljna postignutim uspjehom koji pokazuje da, osim posjetitelja, i struka prepoznaje odlike Zagreba, te cijeni ove nagrade kao posebno priznanje za trud i profesionalni rad uložen u promicanju Zagreba kao turističke i kongresne destinacije.

Izvor: uhpa.hr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s