EP NORWAY 2008, LILLEHAMMER

SREBRNA MEDALJA ZA NAŠE DEČKE!

Hrvatska rukometna reprezentacija u NorveškojEvo, još nekako skupljam dojmove jer je neopisiv osjećaj biti na mjestu događanja. Stigli smo tek jutros oko 8 doma, sletjeli sa zakašnjenjem, ali smo zato ostali dočekati naše dečke. Sa šljivom pod okom, uglavnom šepavi i mrtvi umorni, skupili su snage za slikanje s fanovima i dijeljenje potpisa.

Predivno, odlično! Navijali smo, ostali bez glasa. Bodrli Nijemce koji nažalost nisu došli do finala. Sigurna sam da bismo dobili tekmu da su nam oni došli. Danci su zaslužili zlato, što je je. Suci nisu bili na našoj strani, ali to ne umanjuje snagu Danaca niti vrijednost našeg SREBRA.
Bravo momci! Volimo vas jer se svaki put žrtvujete!

Tužna strana finala, bio je ponovo Lino. Pa zar mora cijela ekipa ispaštati zbog njegovog ega. Pa jesu suci protiv nas, ali “jezik” je taj koji je bio zadnja kap. Dodatne dvije minute isključenja…

Balić je bio tužan. Najbolji igrač prvenstva uz Karabatića i Larsa. I naš Vori je počasni član ALL STAR ekipe kao najbolji obrambenjak. Bravo za Horvata i Čupića! I tko god kaže da su MALI I MANJI iznenađenje, neka zna da je u krivu. Dečki su uvijek bili dobri, ali su tek sada dobili priliku i pokazali da mogu parirati Džombi i Zrniću koji kad bude vrijeme mogu mirno otići u penziju jer znaju da imaju svoje nasljednike. Metličić, što reći za čovjeka koji ide glavom kroz zid?! Bravo care! Vukić, Kaleb – dečki samo tako…Sulić, Vori, Dominiković, Špoljarić,… ah da a naši prinčevi s gola – odlični Alilović te Somić i Jerković… i koga li sam još zaboravila… braća Valčić…
Ma, ne želim nikoga isticati…

Raspoloženje i atmosfera su bili odlični. Lillehammer prekrasni gradić, olimpijski. Doduše loša organizacija u gradu imala je za rezulat činjenicu da je samo jedna suvenirnica radila u cijelom gradu i to od 12-16h. Sramota!
Norveška ko Norveška. Poželite li posjetiti ovu PREKRASNU zemlju, ponesite MNOGO novaca jer poželite li ostati gladni i to ćete morati platiti. I zaista, za naše je prilike preskupo. Navodno se njihove plaće kreću od 15000-20000 NOK (norveških kruna) što je gotovo jednako kuna (1 NOK = 0,9 KN). Piva je stajala 60 k(r)una, Coca Cola 50, značkica s prvenstva 40. Želite li otići u pizzeriju, znajte da cijena pice nije ispod 160 k(r)una!!! Obleka doduše je kao kod nas. Dresove ste mogli kupiti već za stotinja kruna. Razglednice su bilo oko 6 NOK, suveniri od 29 NOK pa na više… sve je zaista skupo.

Pozdrav svima koji su bodrili naše preko malih ekrana. Nadam se da ćete imati priliku kao ja, otići na neko od gostovanja i uživati u pravoj atmosferi. Sljedeće godine smo na našem terenu na Svjetskom prvenstvu, a iduće EP očekujemo 2010. u Austriji. Dakle, skupljajte lovu jer nas čekaju nova uzbuđenja, a poznavajući naše dečke sigurna sam da će biti napeto i da će nas držati na iglama.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s