LILLEHAMMER, HERE I COME!

EUROPSKO RUKOMETNO PRVENSTVO, NORVEŠKA 2008

Da mi je netko rekao da ću se večeras pakirati na put, rekla bih mu da nije normalan. Ali evo. Sudbina je htjela. Počinjem pakirati stvari, navijačku opremu i za samo 24h, mali ekran ću zamijeniti navijanjem u živo! Jeeeeeeee!

Prošlo je 7 dana. S grčem u želucu smo navijali za svaki gol. Popili litre i litre piva. Isplatilo se. Došli smo do polufinala. Pričala bih vam i malo o Lillehammeru, ali fakat se nisam pripremila. To je inače olimpijska regija Norveške. Ovdje su 1994. održane Zimske olimpijske igre. Ovdje se čovjek može okušati u svim mogućim zimskim sportovima i zimskim avanturama. Odlično, samo što za uživanje ovoga puta neću imati vremena.
grad ima muzej na otvorenom, u blizini se nalazi i vojna jedinica, skijaški prostori svu naokolo, i poznata skijaška skakaonica.

Ma, sad su manje bitni detalji. Ono što će se tamo naći su zapravo ONI, naši rukometaši!
I nikoga ne želim izdvojiti, niti bih mogla! Bili su odličini. Požrtvovni su. Ima tu mjesta za popravke, ali neka… ma zaslužili su.
Ja se i dalje bojim Danaca. Zadnji put su nam uzeli medalju na EP i sada pikiraju na prijestolje.
Da se idem kladiti. Kladila bih se ovako: 1. Hrvatska, 2. Danska, 3. Francuska, 4. Njemačka.

Na sve ove lijepe pobjede, tračak crnila bacio je Lino. Onaj ispad na televiziji mu nije trebao. Ako mu je baš netko stao na žulj, onda neka to riješi s njim. A ne da zaboravi na igrače koji ipak nose ovu reprezentaciju, koliko god on želio biti u centru pozornosti.

Što još!?
IDEMO DALJE! Vjerojatno ću vam se javiti kad se vratim, dakako ako će s vaše strane biti interesa. Ubaciti ću koju fotkicu i možda koja informacija iz prve ruke.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s