KAKO OTPUTOVATI NA VELIKA NATJECANJA? EHF, UEFA, OLIMPIJSKE IGRE

Ovo će svakako biti sportska godina. Ja jedino razmišljam kako najjednostavnije i najjeftinije prisustvovati nekom od tih događanja. Što nam je zanimljivo.
Pa prvo je na redu Europsko prvenstvo u rukometu. Norveška! Ma izvrsno! Bilo bi odlično uputiti se tamo i to bi svakako bila avantura, ali Norveška je toliko skupa da čovjek u 2 dana potroši više nego na kartu za avion. Skoro pa istina. (za primjer: pola litre pive stoji oko 80 kn!!!) Prvenstvo počinje 17.1. i traje 10 dana, ako naši dođu do finala, drž te mi fige jer vam onda možda javim kako je bilo u Norveškoj!

PIVO – Usput sve koje zanima na stranici http://www.pintprice.com možete saznati cijenu piva bilo gdje u svijetu. Cijene doduše nisu 100% točne, ali možete otprilike biti sigurni da je to to.

Sljedeća stvar je NOGOMET – sve samo ne sporedna stvar. Ako sam dobro zapamtila govorimo o Austriji i Švicarskoj. UEFA 2008! Izvrsno! Tako blizu! Već vidim kako će Hrvati iz svih dijelova Europe i svijeta nahrliti u nogometne meke. Kako stvar stoji, ovi će jako dobro zaraditi na cugi! Eh, da to je u lipnju pa našim navijačima neće biti problem spavati po ulici ukoliko ne pronađu mjesta u nekom od hostela. Mislite li na koju tekmu, ako možete rezervirajte svoj smještaj čim prije! Više o tekmama proučite na stranicama UEFA-e.
Smještaj potražite na stranicama s pregledom hostela ili hotela u BEČu ili KLAGENFURTU.

Što nam potom slijedi? Nikako ne propustiti OLIMPIJSKE IGRE U PEKINGU 2008!
Ovo bi bilo izvrsno za otići, međutim sve agencije što su se hvalile prodajom karata i super aranžmanima masno su nabile cijenu. Da ne povjeruješ. A u cijenu ti nije uključen doručak, zrakoplovne takse su oko 2000 kn, moraš izvaditi vizu, a moraš tamo nešto i jesti. Cijena za 6 dana iznosi oko 18.000 kn. Naravno, karte nisu uključene u cijenu.
Nego recite vi meni, da skupljam i odplaćujem OI 2008 ili da uložim u neku nekretninu ili pokretninu. Pa to je istina doživljaj, ali već vidim što će se desiti.
Kako u Peking? Kako u Kinu? Kako do love?

KOMENTAR: (Država nam je u gabuli, dužni ko…, penzići nisu dobili Božićnicu, sve je poskupjelo, ekipa na Vrbanima nema vodu, a u 8. mjesecu će se svi ovi naši iz vlade potrpati u avion, naravno kao delegacija, O NAŠEM TROŠKU!!!, a mi ćemo ostati doma, navijati svim srcem i još im to platiti!!! Naravno, to se uvijek događa i vidjet će se u Norveškoj, Austriji i Pekingu. Bit će jedino zanimljivo kaj će face doći samo na finale. Ha ha ha, a možda ni ne znaju tko igra. Pardonček, omela me socijala, a nije ni mjesto ni vrijeme…

Nego, ima li tko ideju kako skupiti lovu i uživati? Ma u Kinu ćemo drugi put, kad bude manja gužva. Ovak ih mali milijon!

Nego kako ste se proveli za blagdane? Jeste li putovali?
Planirate li što u veljači? Maškare? Valentinovo? Drugi put ćemo o tome….

Pozz!

Vaša posvuduša

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s